Amit tudni kell az életjáradékról

Életjáradékot a szerződő időskorúnak biztosítanak a teljes életének tartamára rendszeres, vagy egy nagyobb összeg egyszeri megfizetése által, egy erre a célra kötött, teljeskörű biztonságot nyújtó életjáradéki szerződés alapján.

Ajánljuk ezt idős egyedülálló személyek, de akár házaspároknak is, mivel életjáradéki szerződést bárkik köthetnek, akik ingatlan tulajdonnal rendelkeznek, hogy annak jövőbeni értékesítését már a jelenben magukra fordíthassák.

Életjáradék szerződés köthető saját ingatlanra, családi házra, lakásra, nyaralóra, vagy akár üres telekre is.
Több lehetőség is van, mert a járadék havonta vagy akár egy összegben is, illetve még ezek kombinációjával is kifizetésre kerülhet. A havonta kifizetett járadék fix, előre meghatározott összegű.

Galway Lite

Galway is a minimalist WordPress theme with bold details and unique styling in all the right places. Fully responsive design displays beautifully across desktop, mobile and all devices in between. Whether you’re an established creative or are just launching your new business, Galway will highlight your content beautifully and grab the attention of your visitors!

Quick View Archive
Tagged