Életjáradéki szerződés időseknek – a kiszámítható jövőért!

Életjáradéki szerződést leginkább olyan egyedülálló idős embereknek célszerű és javasolt kötni, akiknek nagy terhet jelent a mindennapi megélhetés, vagy az ingatlanuk fenntartása. De ugyan ezt idős házaspárok is megtehetik hasonló esetekben.

Természetesen élhet ezzel a lehetőséggel olyan időskorú személy vagy akár házaspár is, aki még életében szeretne bizonyos dolgokat elérni vagy megszerezni, például a vágyait kielégíteni (pl. egzotikus tájakra repülni), az egészségére többet költeni (pl. gyógyszállókba, fürdőhelyekre vagy speciális kezelésekre menni), számára fontos tárgyakat vagy eszközöket megszerezni (pl. víkendházat, drága berendezéseket, autót, vagy mozgását segítő eszközöket venni), tehát olyan dolgokra lehetőséget teremteni, amire nincs és már nem is lesz meg az anyagi fedezete, de erre az ingatlanának értéke reális esélyt teremtene anélkül, hogy bárkitől kölcsönkérne, vagy bármiről lemondana.

Az életjáradék minden nyugdíjasnak hasznos lehet, hogy ők is élvezzék az életet! Mi segítünk ehhez megtalálni a legmegfelelőbb partnert!

Galway Lite

Galway is a minimalist WordPress theme with bold details and unique styling in all the right places. Fully responsive design displays beautifully across desktop, mobile and all devices in between. Whether you’re an established creative or are just launching your new business, Galway will highlight your content beautifully and grab the attention of your visitors!

Quick View Archive
Tagged