Kinek javasoljuk az életjáradéki szerződést

Mindazoknak, akik nem szándékoznak örökségként bárkire is ingatlan hagyni, akiknek a havi megélhetésük nehézkes és sok lemondással jár, vagy aki az élete végéig járó többletbevételből biztonságosabb, kényelmesebb, szebb, nyugalmasabb, boldogabb és tartalmasabb életet szeretne élni.

Kinek nem javasoljuk az életjáradéki szerződést
Mindazoknak, akiknek lenne örököse, és azt az örökségre méltónak és érdemesnek tartja.
Az életjáradéki szerződés lényege, hogy az ingatlan jelenlegi tulajdonosa a haszonélvezet és a kizárólagos használat teljes körű fenntartása mellett a tulajdonjogáért cserébe, az életjáradéki szerződéssel kialkudott egyszeri nagyobb összeghez, vagy rendszeresen utalt életjáradékhoz, illetve ezek valamilyen arányú kombinációjával jusson pótlólagos ellátáshoz.

Az életjáradéki szerződés tulajdonképpen a haszonélvezetet jelenti úgy, hogy jogilag is teljesen biztosítva van az időskorú ellátott számára a megszokott otthona és környezete, miközben javul az életvitelének minősége.
Az életjáradék tárgya lehet a szerződő időskorú haszonélvező kizárólagos tulajdonában lévő lakóingatlan, azaz lakás, ház, telek, nyaraló, üzlethelyiség vagy akár befektetésként működő ingatlan is, amit nem terhel jelzálog.

A járadék mértéke függhet az egyszer fizetendő nagyobb összegtől, vagy a megállapodott rendszeres életjáradék nagyságától, az ingatlan értékétől, elhelyezkedésétől, állapotától és a tulajdonos életkorától.
Ha sikeres életjáradéki szerződést szeretne kötni:
– az első lépéséhez tudnia kell az ingatlana értékét, amihez segítséget tudunk nyújtani szakértői értékbecsléssel,
– utána ki kell választani azt a megbízható és leinformálható partnert, akivel szerződést köthetne, amiben szintén a segítségére tudunk lenni.

Ügyfeleink között leinformálható és megbízható partnerek és befektetők is vannak.

Galway Lite

Galway is a minimalist WordPress theme with bold details and unique styling in all the right places. Fully responsive design displays beautifully across desktop, mobile and all devices in between. Whether you’re an established creative or are just launching your new business, Galway will highlight your content beautifully and grab the attention of your visitors!

Quick View Archive
Tagged