Lakásért életjáradék program

Az ingatlanalapú életjáradék szolgáltatás egy új, sikeres formáját kínáljuk. Célunk a magánszemélyek közötti életjáradéki szerződéskötések támogatása a kezdetektől a megvalósulásig.
Ehhez várjuk az időskorúak jelentkezését, akik az ajánlataink közül biztosan megtalálják az igényeknek megfelelő megoldásokat.

A program védelmet és biztos megoldást jelent a nyugdíjasok számár az időskor békés, gondtalan és anyagi biztonságban való eltöltéséhez. Az életjáradéki szerződés megkötésekor holtig tartó korlátlan, és át nem ruházható kizárólagos használati jog illeti meg az időskorúakat.
Az időskorú szerződőnek az ingatlan kizárólagos használati joga természetesen a tulajdoni lapon is bejegyzésre kerül, és ez csak a lakás bérbeadását tiltja. Fontos még azt is tudni, hogy a kapott járadék nem adóköteles!
Elsősorban Budapesten és annak vonzáskörzetében lakó, saját ingatlannal rendelkező nyugdíjasok jelentkezését várjuk. Ezenkívül a megyeszékhelyekről is fogadjuk az érdeklődők jelentkezését.

Tegye meg az első lépést nyugalma, biztonsága, és a békés, anyagilag is kiegyensúlyozott időskor érdekében!

Galway Lite

Galway is a minimalist WordPress theme with bold details and unique styling in all the right places. Fully responsive design displays beautifully across desktop, mobile and all devices in between. Whether you’re an established creative or are just launching your new business, Galway will highlight your content beautifully and grab the attention of your visitors!

Quick View Archive
Tagged