MI MÁR TÚL VAGYUNK EZEN!

Az életjáradéki szerződés tulajdonképpen egy célszerű ingatlan befektetés, amit minden időskorú számára csak ajánlani tudunk, mivel nem változtat semmilyen lakhatási vagy egyéb életkörülményen, és a lehetőség is csak a jövőben fog teljesülni, a szerződő fél elhunyta után.

Mivel a legjobb befektetés ma is az ingatlan, most sokkal könnyebben és előnyösebb feltételekkel lehet biztonságos életjáradéki szerződést kötni, ezért ajánljuk ezt a lehetőséget minden nyugdíjas kortársunknak, az időskori élet megszépítése, nyugalma és élhetővé tételének biztonságos megkönnyítése miatt!

De ugyan úgy jó szívvel ajánljuk ezt a lehetőséget fiataloknak és olyanoknak is, akik inkább ingatlanba fektetnének, de nehezen tudnak a megfelelőhöz hozzájutni. Ebben is igyekszünk segíteni, és az egymásnak megfelelő partnereket összehozni úgy, hogy mindenki a neki legjobb és legbiztonságosabb, ügyvéd által is jóváhagyott életjáradéki szerződést köthesse meg.

Életjáradéki szerződések kötése az élethosszig tartó biztonságért!

Galway Lite

Galway is a minimalist WordPress theme with bold details and unique styling in all the right places. Fully responsive design displays beautifully across desktop, mobile and all devices in between. Whether you’re an established creative or are just launching your new business, Galway will highlight your content beautifully and grab the attention of your visitors!

Quick View Archive
Tagged